1. Bekend
  2. rick van stippent

rick van stippent

€ 3,5 miljoen

Geboortedatum:

4 April 1961

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Dordrecht

Woonplaats:

Nederland

Beroep:

Profvoetballer

Bekendvan:

Voetbal

rick van stippent is bekend van Voetbal. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van rick van stippent en laat je inspireren.

rick van stippent is Profvoetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van rick van stippent is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van rick van stippent

We weten niet exact wat rick van stippent verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van rick van stippent op € 3,5 miljoen wordt geschat.

rick van stippent heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de € 3,5 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft rick van stippent dit vermogen opgebouwd?

rick van stippent is Profvoetballer en bekend van Voetbal. rick van stippent heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van € 3,5 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft rick van stippent dit niet alleen verdiend met Voetbal. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

rick van stippent is bekend van Voetbal en is een Profvoetballer.

Het vermogen van rick van stippent is € 3,5 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van rick van stippent is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op € 3,5 miljoen.