1. Bekend
  2. Mick de Vlieger

Mick de Vlieger

€6.2 miljoen

Geboortedatum:

25 April 1989

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Boxtel

Woonplaats:

Nederland

Beroep:

Darter

Bekendvan:

PDC World Darts Championship

Mick de Vlieger is bekend van PDC World Darts Championship. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Mick de Vlieger en laat je inspireren.

Mick de Vlieger is Darter en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Mick de Vlieger is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Mick de Vlieger

We weten niet exact wat Mick de Vlieger verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Mick de Vlieger op €6.2 miljoen wordt geschat.

Mick de Vlieger heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de €6.2 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Mick de Vlieger dit vermogen opgebouwd?

Mick de Vlieger is Darter en bekend van PDC World Darts Championship. Mick de Vlieger heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van €6.2 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Mick de Vlieger dit niet alleen verdiend met PDC World Darts Championship. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Mick de Vlieger is bekend van PDC World Darts Championship en is een Darter.

Het vermogen van Mick de Vlieger is €6.2 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Mick de Vlieger is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op €6.2 miljoen.