1. sport
  2. Beste fietsslot

Top 10 beste fietssloten van 2024

Laatst bijgewerkt: 30 mrt. 2024

Wat is de beste fietsslot van 2024?

Maak je je zorgen dat je fiets gestolen wordt?

Een goed fietsslot is de beste manier om je fiets te beschermen tegen dieven. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de 10 beste fietssloten die er momenteel op de markt zijn.

We weten dat je je fiets veilig wilt houden, dus we hebben het makkelijk voor je gemaakt door onze lijst op prijs te sorteren - zodat je het perfecte slot voor jouw behoeften kunt vinden zonder de bank te breken.

Wij hebben een top 10 gemaakt van de beste fietssloten van 2024. Ben je benieuwd, lees dan snel verder en ontdek welke 10 fietssloten als beste getest zijn. We hebben een optimale fietsslot vergelijking gemaakt zodat je de beste keuze kunt maken als je een fietsslot kopen wilt.

Inhoud

Welke 5 fietssloten zijn als best getest? Top 5 fietssloten

We starten met een top 5 van de beste fietssloten van 2024. Ben je op zoek naar een nieuwe fietsslot? Bekijk dan de top 10 op onze pagina en zie welke fietsslot voor jou de beste is.

1. AXA Foldable 1000 Vouwslot

De Foldable 1000 is een vouwslot van hoge kwaliteit dat perfect is voor drukke gebieden met een hoog risico op diefstal. Dit slot heeft een ART 2 sterren rating, wat betekent dat het voldoet aan de eisen voor fietsverzekeringen. Om aan deze eisen te voldoen, heeft het slot extra dikke schakels van maar liefst 10 mm. Dit maakt het slot zwaarder, maar het geeft je ook een betere bescherming tegen diefstal.

2. Axa Foldable 800 Vouwslot + houder

Het Foldable 800 fietsslot is een hoogwaardig, opvouwbaar slot dat perfect is voor diegenen die hun fiets veilig willen houden in drukke gebieden. Het slot wordt geleverd met een handige houder voor bevestiging aan de bidonhouder of stang, en is tevens voorzien van een anti-ratelmechanisme om je rit rustig en soepel te laten verlopen. Of je nu in de stad fietst of bij het station parkeert, de Foldable 800 geeft je de gemoedsrust dat je fiets veilig en beschermd is.

3. Abus kettingslot code Steel-O-Chain

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en stevig fietsslot, dan is het Abus kettingslot 5805C een goede optie. De ketting is gemaakt van vierkante schakels van 5 mm met een kettinghoes om je fietsframe te beschermen tegen beschadigingen. De cijfercombinatie op het slot is instelbaar, dus je kunt hem instellen op je eigen persoonlijke code. Bovendien vervagen de cijfers niet na verloop van tijd. Of je je fiets nu in het park of thuis op slot zet, dit slot geeft je gemoedsrust omdat je weet dat je fiets veilig is.

4. Kabelslot Fietsslot Supersterk

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare manier om uw fiets veilig te houden? Kijk dan niet verder dan dit fietsslot! Het slot is gemaakt van sterke en duurzame materialen, is weerbestendig en wordt geleverd met drie sleutels, zodat je altijd een reserve bij de hand hebt. De speciale coating beschermt uw fiets tegen beschadiging, dus u kunt er gerust op zijn dat uw investering veilig is.

5. Axa Defender Ringslot - ART2 - Zwart

De AXA Defender is een innovatief frameslot van hoge kwaliteit dat u de mogelijkheid biedt een insteekkabel of -ketting in de zijkant van het slot te steken om uw fiets aan een vast object te beveiligen. Met een ART 2 sterren goedkeuring voldoet dit slot aan de eisen voor fietsverzekeringen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw fiets goed beschermd is. Het slanke ontwerp en de robuuste constructie maken de AXA Defender een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken fietsslot.

Top 10 fietssloten - Nummers 6 t/m 10

Door het grote aanbod van fietssloten op de markt is het lastig om een keuze te maken. Daarom hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan voor jou! We hebben een top 10 van de beste fietssloten samengesteld.

Het kan zijn dat jij andere producteigenschappen van een nieuwe fietsslot belangrijker vindt dan onze ranking. Daarom hebben we zoveel mogelijk goede fietssloten verzameld. Dan weten we zeker dat er voor iedereen die op zoek is naar een goede fietsslot  ook een goede fietsslot weet te vinden.

Bekijk de nummers 6 t/m 10 fietssloten hieronder.

6. AXA Absolute 5 Kettingslot

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en duurzaam fietsslot, dan is de AXA Absolute 5-90 een goede keuze. Deze ketting is perfect voor het stallen van uw fiets voor korte tot middellange perioden, en is voorzien van een handige geïntegreerde slotkop met automatische inklikfunctie. Bovendien is de cilinder beschermd met een hoes om te voorkomen dat vocht en vuil hem beschadigen. En mocht u uw sleutel ooit kwijtraken, geen zorgen - u kunt een extra sleutel bestellen via de AXA online sleutelservice. U kunt er dus zeker van zijn dat uw motor veilig en gezond is met de AXA Absolute 5-90.

7. Axa RLC Plus Insteekketting

Het AXA RLC 140 fietsslot is de perfecte manier om uw fiets te beveiligen. De gehard stalen 10 mm dikke insteekpen is ontworpen om uw fiets veilig te houden, terwijl de zwarte huls en kettingschakel zorgen voor een extra beschermingslaag. Met een lengte van 140 cm is deze ketting lang genoeg om rond de meeste voorwerpen te wikkelen, waardoor het de perfecte keuze is om uw fiets veilig en gezond te houden.

8. ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot

Het ABUS Iven 8210 fietsslot is een hoogwaardig kettingslot met een ABUS beveiligingsniveau van 10 en een ART 2 certificering. Dit betekent dat u uw fiets kunt verzekeren tegen diefstal. Daarnaast is de Iven 8210 de winnaar van de fietsersbond slotentest. De Iven 8210 is gemaakt van gehard staal en is voorzien van een niet-corrosieve zwarte coating. De ketting heeft een lengte van 100cm en is beveiligd met een gelijksluitend slot met sleutel. Het ABUS Iven 8210 fietsslot is een geweldige manier om uw investering te beschermen, of u nu een forens of een weekend krijger bent.

9. ABUS Bordo Granit X-plus 6500 Vouwslot

Het BORDO GRANIT XPlus 6500 fietsslot is een van de beste veiligheidssloten op de markt. Dit extra sterke slot is gemaakt van 5,5 mm dikke, gehard stalen staven, die aan elkaar geklonken zijn voor extra stevigheid. Het is ook bestand tegen intensieve aanvallen, waardoor het de perfecte keuze is om uw fiets te beschermen tegen dieven. Bestel het uwe vandaag nog en wees gerust dat uw fiets goed beschermd is.

10. AXA Absolute 9 Kettingslot

De Absolute 9 is een ketting van hoge kwaliteit die perfect is voor fietsen die lange tijd geparkeerd staan in gebieden met een hoog risico op diefstal. De ketting heeft een ART 2 sterren rating en is gemaakt van extra dikke schakels van maar liefst 9 mm, waardoor het een van de zwaarste en meest veilige sloten op de markt is!

Hier moet je op letten op wanneer je een nieuwe fietsslot koopt

Uiteraard wil je waar voor je geld krijgen en een duurzaam gemaakte fietsslot moet lang meegaan. Het is ook belangrijk dat je zeker weet dat de fietsslot die je koopt voldoet aan jouw wensen behoeften.

Er zijn veel fietssloten op de markt en hieruit kiezen kan een uitdaging zijn. We hebben diverse prijsklassen opgenomen in onze reviews zodat je een weloverwogen keuze kunt maken over welke fietsslot het beste bij je past. Het belangrijkste aspect om te overwegen wanneer je beslist of je al dan niet een fietsslot wilt kopen is of deze voldoet aan jouw wensen. We hopen dat onze top 10 fietssloten jou helpt een keuze te maken.

Veelgestelde vragen over fietssloten

Uit onze test komt AXA Foldable 1000 Vouwslot als beste uit de test in 2024.

Dat wil overigens niet zeggen dat de overige fietssloten niet van goede kwaliteit zijn. Alle producten in onze top 10 fietssloten niet van goede kwaliteit zijn.

Alle producten moeten aan minimale eisen voldoen voordat we ze toevoegen in onze top 10. Doen ze dit niet, dan zullen ze ook nooit terecht komen in onze lijst van beste fietssloten.

Onder elk product vind je een knop waar je verwezen wordt naar de webshop om het product te kopen. Ons team zorgt er altijd voor dat je het product voor de beste prijs zult kopen.

We zijn niet de eigenaar van deze webshops, maar hebben wel een goede relatie met ze. Daarom weten we dat wanneer je een fietsslot koopt via een gelieerde webshop je dit doet bij een betrouwbare partij. We zullen nooit webshops aanbevelen met een bedenkelijke reputatie.

Ons team doet uitgebreid onderzoek om de top 10 fietsslot producten te presenteren. Lees altijd de omschrijving van de producten goed door om te oordelen of dit het product is waar jij naar op zoek bent. Twijfel je over een aantal producten? Weeg de voor- en nadelen op elkaar af en kies het product dat het beste is voor jouw vereisten.

Ja, onze reviews voor fietssloten zijn volledig betrouwbaar. We zorgen er altijd voor dat producten goed getest, maar ook onderling vergeleken worden. Door te zorgen voor een goede onderlinge fietsslot vergelijking weten we zeker dat producten niet alleen op eigen kwaliteit beoordeeld worden, maar ook op onderlinge verhouding.

Door dit te doen kunnen we een objectieve top 10 fietssloten samenstellen. We zullen nooit en fietsslot hoger of juist lager plaatsen op aanvraag van een fabrikant. Ook nemen we geen geld in ontvangst om de positie van een product te verhogen of verlagen. De fietssloten reviews zijn dan ook volledig betrouwbaar.

Conclusie top 10 beste fietsslot

Zo daar heb je het, onze top 10 fietssloten. We hopen dat dit je geholpen heeft bij je zoektocht naar het perfecte slot om je trots en vreugde te beschermen. Denk na over wat voor soort fietser je bent, waar je woont, en hoe vaak je fietst voor je je aankoop doet. En zoals altijd, blijf veilig op de weg!

DisclaimerDeze fietsslot review is met zorg samengesteld. Ons team is niet verantwoordelijk voor de verkoop zelf, dit gaat via onze partner. Bij verkoop van een product ontvangen wij een kleine commissie. Heb jij een vraag? Neem dan contact met ons op.

Gepubliceerd op: 12 jul. 2022

Zelf een vraag insturen?