1. Bekend
  2. Won Yip

Won Yip

€1,1 miljoen

Geboortedatum:

12 November 1962

Nationaliteit:

-

Geboorteplaats:

-

Woonplaats:

-

Beroep:

Voetbal analist

Bekendvan:

Voetballen, TV

Won Yip is bekend van Voetballen, TV. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Won Yip en laat je inspireren.

Won Yip is Voetbal analist en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Won Yip is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Won Yip

We weten niet exact wat Won Yip verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Won Yip op €1,1 miljoen wordt geschat.

Won Yip heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de €1,1 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Won Yip dit vermogen opgebouwd?

Won Yip is Voetbal analist en bekend van Voetballen, TV. Won Yip heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van €1,1 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Won Yip dit niet alleen verdiend met Voetballen, TV. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Won Yip is bekend van Voetballen, TV en is een Voetbal analist.

Het vermogen van Won Yip is €1,1 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Won Yip is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op €1,1 miljoen.