1. Bekend
  2. Lizzy van de Ligt

Lizzy van de Ligt

527 miljoen euro

Geboortedatum:

24-05-1987

Nationaliteit:

Argentijnse

Geboorteplaats:

Woonplaats:

Beroep:

Voetballer

Bekendvan:

Voetbaltransfers/sponsordeals

Lizzy van de Ligt is bekend van Voetbaltransfers/sponsordeals. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Lizzy van de Ligt en laat je inspireren.

Lizzy van de Ligt is Voetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Lizzy van de Ligt is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Lizzy van de Ligt

We weten niet exact wat Lizzy van de Ligt verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Lizzy van de Ligt op 527 miljoen euro wordt geschat.

Lizzy van de Ligt heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 527 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Lizzy van de Ligt dit vermogen opgebouwd?

Lizzy van de Ligt is Voetballer en bekend van Voetbaltransfers/sponsordeals. Lizzy van de Ligt heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 527 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Lizzy van de Ligt dit niet alleen verdiend met Voetbaltransfers/sponsordeals. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Lizzy van de Ligt is bekend van Voetbaltransfers/sponsordeals en is een Voetballer.

Het vermogen van Lizzy van de Ligt is 527 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Lizzy van de Ligt is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 527 miljoen euro.