1. Bekend
  2. Clarence Seedorf

Clarence Seedorf

32 miljoen euro

Geboortedatum:

1-4-1976

Nationaliteit:

Surinamer

Geboorteplaats:

Paramaribo

Woonplaats:

Beroep:

Voetbalcoach/ directeur

Bekendvan:

Voetbalwereld

Clarence Seedorf is bekend van Voetbalwereld. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Clarence Seedorf en laat je inspireren.

Clarence Seedorf is Voetbalcoach/ directeur en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Clarence Seedorf is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Clarence Seedorf

We weten niet exact wat Clarence Seedorf verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Clarence Seedorf op 32 miljoen euro wordt geschat.

Clarence Seedorf heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 32 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Clarence Seedorf dit vermogen opgebouwd?

Clarence Seedorf is Voetbalcoach/ directeur en bekend van Voetbalwereld. Clarence Seedorf heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 32 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Clarence Seedorf dit niet alleen verdiend met Voetbalwereld. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Clarence Seedorf is bekend van Voetbalwereld en is een Voetbalcoach/ directeur.

Het vermogen van Clarence Seedorf is 32 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Clarence Seedorf is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 32 miljoen euro.