1. Bekend
  2. marcel van dam

marcel van dam

€50 miljoen

Geboortedatum:

29-03-1972

Nationaliteit:

Geboorteplaats:

Woonplaats:

Beroep:

Voetbal

Bekendvan:

Voetbal

marcel van dam is bekend van Voetbal. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van marcel van dam en laat je inspireren.

marcel van dam is Voetbal en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van marcel van dam is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van marcel van dam

We weten niet exact wat marcel van dam verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van marcel van dam op €50 miljoen wordt geschat.

marcel van dam heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de €50 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft marcel van dam dit vermogen opgebouwd?

marcel van dam is Voetbal en bekend van Voetbal. marcel van dam heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van €50 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft marcel van dam dit niet alleen verdiend met Voetbal. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

marcel van dam is bekend van Voetbal en is een Voetbal.

Het vermogen van marcel van dam is €50 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van marcel van dam is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op €50 miljoen.