1. Bekend
  2. Sarina Wiegman

Sarina Wiegman

onbekend

Geboortedatum:

26-10-1969

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Den Haag

Woonplaats:

Beroep:

Voetbaltrainster

Bekendvan:

Voetbalwereld

Sarina Wiegman is bekend van Voetbalwereld. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Sarina Wiegman en laat je inspireren.

Sarina Wiegman is Voetbaltrainster en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Sarina Wiegman is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Sarina Wiegman

We weten niet exact wat Sarina Wiegman verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Sarina Wiegman op onbekend wordt geschat.

Sarina Wiegman heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de onbekend. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Sarina Wiegman dit vermogen opgebouwd?

Sarina Wiegman is Voetbaltrainster en bekend van Voetbalwereld. Sarina Wiegman heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van onbekend is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Sarina Wiegman dit niet alleen verdiend met Voetbalwereld. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Sarina Wiegman is bekend van Voetbalwereld en is een Voetbaltrainster.

Het vermogen van Sarina Wiegman is onbekend. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Sarina Wiegman is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op onbekend.