1. Bekend
  2. Michael Boogerd

Michael Boogerd

>10 miljoen euro

Geboortedatum:

13-02-1994

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Brabant

Woonplaats:

Beroep:

Voetballer / producent / ondernemer

Bekendvan:

Voetbalwereld / muziek

Michael Boogerd is bekend van Voetbalwereld / muziek. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Michael Boogerd en laat je inspireren.

Michael Boogerd is Voetballer / producent / ondernemer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Michael Boogerd is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Michael Boogerd

We weten niet exact wat Michael Boogerd verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Michael Boogerd op >10 miljoen euro wordt geschat.

Michael Boogerd heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de >10 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Michael Boogerd dit vermogen opgebouwd?

Michael Boogerd is Voetballer / producent / ondernemer en bekend van Voetbalwereld / muziek. Michael Boogerd heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van >10 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Michael Boogerd dit niet alleen verdiend met Voetbalwereld / muziek. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Michael Boogerd is bekend van Voetbalwereld / muziek en is een Voetballer / producent / ondernemer.

Het vermogen van Michael Boogerd is >10 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Michael Boogerd is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op >10 miljoen euro.