1. Bekend
  2. Gregory van der wiel

Gregory van der wiel

$ 20 miljoen

Geboortedatum:

3 februari 1988

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Amsterdam

Woonplaats:

Nederland

Beroep:

Profvboetballer

Bekendvan:

Voetbal

Gregory van der wiel is bekend van Voetbal. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Gregory van der wiel en laat je inspireren.

Gregory van der wiel is Profvboetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Gregory van der wiel is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Gregory van der wiel

We weten niet exact wat Gregory van der wiel verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Gregory van der wiel op $ 20 miljoen wordt geschat.

Gregory van der wiel heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de $ 20 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Gregory van der wiel dit vermogen opgebouwd?

Gregory van der wiel is Profvboetballer en bekend van Voetbal. Gregory van der wiel heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van $ 20 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Gregory van der wiel dit niet alleen verdiend met Voetbal. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Gregory van der wiel is bekend van Voetbal en is een Profvboetballer.

Het vermogen van Gregory van der wiel is $ 20 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Gregory van der wiel is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op $ 20 miljoen.