1. Bekend
  2. Nyck de Vries

Nyck de Vries

2 miljoen euro

Geboortedatum:

6-2-1995

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Woonplaats:

Sneek

Beroep:

F1-coureur

Bekendvan:

formule 1

Nyck de Vries is bekend van formule 1. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Nyck de Vries en laat je inspireren.

Nyck de Vries is F1-coureur en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Nyck de Vries is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Nyck de Vries

We weten niet exact wat Nyck de Vries verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Nyck de Vries op 2 miljoen euro wordt geschat.

Nyck de Vries heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 2 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Nyck de Vries dit vermogen opgebouwd?

Nyck de Vries is F1-coureur en bekend van formule 1. Nyck de Vries heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 2 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Nyck de Vries dit niet alleen verdiend met formule 1. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Nyck de Vries is bekend van formule 1 en is een F1-coureur.

Het vermogen van Nyck de Vries is 2 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Nyck de Vries is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 2 miljoen euro.