1. Bekend
  2. Jan Lammers

Jan Lammers

1.6 miljoen euro

Geboortedatum:

2-6-1956

Nationaliteit:

Geboorteplaats:

Woonplaats:

Beroep:

sportief directeur

Bekendvan:

formule 1

Jan Lammers is bekend van formule 1. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Jan Lammers en laat je inspireren.

Jan Lammers is sportief directeur en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Jan Lammers is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Jan Lammers

We weten niet exact wat Jan Lammers verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Jan Lammers op 1.6 miljoen euro wordt geschat.

Jan Lammers heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 1.6 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Jan Lammers dit vermogen opgebouwd?

Jan Lammers is sportief directeur en bekend van formule 1. Jan Lammers heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 1.6 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Jan Lammers dit niet alleen verdiend met formule 1. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Jan Lammers is bekend van formule 1 en is een sportief directeur.

Het vermogen van Jan Lammers is 1.6 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Jan Lammers is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 1.6 miljoen euro.