1. Bekend
  2. Jutta Leerdam

Jutta Leerdam

tussen de 1&5 miljoen

Geboortedatum:

30-12-1998

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Woonplaats:

Beroep:

Schaatster

Bekendvan:

Schaatsen

Jutta Leerdam is bekend van Schaatsen. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Jutta Leerdam en laat je inspireren.

Jutta Leerdam is Schaatster en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Jutta Leerdam is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Jutta Leerdam

We weten niet exact wat Jutta Leerdam verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Jutta Leerdam op tussen de 1&5 miljoen wordt geschat.

Jutta Leerdam heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de tussen de 1&5 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Jutta Leerdam dit vermogen opgebouwd?

Jutta Leerdam is Schaatster en bekend van Schaatsen. Jutta Leerdam heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van tussen de 1&5 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Jutta Leerdam dit niet alleen verdiend met Schaatsen. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Jutta Leerdam is bekend van Schaatsen en is een Schaatster.

Het vermogen van Jutta Leerdam is tussen de 1&5 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Jutta Leerdam is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op tussen de 1&5 miljoen.