1. Bekend
  2. Samantha Barbie

Samantha Barbie

€ 50 miljoen

Geboortedatum:

1 juli 1976

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Geffen

Woonplaats:

Nederland

Beroep:

Voetballer

Bekendvan:

Voetbal

Samantha Barbie is bekend van Voetbal. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Samantha Barbie en laat je inspireren.

Samantha Barbie is Voetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Samantha Barbie is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Samantha Barbie

We weten niet exact wat Samantha Barbie verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Samantha Barbie op € 50 miljoen wordt geschat.

Samantha Barbie heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de € 50 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Samantha Barbie dit vermogen opgebouwd?

Samantha Barbie is Voetballer en bekend van Voetbal. Samantha Barbie heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van € 50 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Samantha Barbie dit niet alleen verdiend met Voetbal. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Samantha Barbie is bekend van Voetbal en is een Voetballer.

Het vermogen van Samantha Barbie is € 50 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Samantha Barbie is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op € 50 miljoen.