Legends

Legends is een Sportschool gelegen aan Hobbemastraat 19 in Leeuwarden.

Sporten bij Legends in Leeuwarden

Legends is een Sportschool gelegen in Leeuwarden op Hobbemastraat 19.

Kom erachter wat Legends voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Legends om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Legends op de juiste plek. Bij Legends kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Legends in Leeuwarden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Hobbemastraat 19 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Legends. Je kan Legends telefonisch bereiken op: 31 6 38512681 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.legendsleeuwarden.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Legends en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Legends? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Legends het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Leeuwarden
  2. Legends

Meer sportscholen in Leeuwarden