Fa. Sportschool De Leeuw

Fa. Sportschool De Leeuw is een Sportschool gelegen aan Oostergrachtswal 123 in Leeuwarden.

Sporten bij Fa. Sportschool De Leeuw in Leeuwarden

Fa. Sportschool De Leeuw is een Sportschool gelegen in Leeuwarden op Oostergrachtswal 123.

Kom erachter wat Fa. Sportschool De Leeuw voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Fa. Sportschool De Leeuw om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Fa. Sportschool De Leeuw op de juiste plek. Bij Fa. Sportschool De Leeuw kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Fa. Sportschool De Leeuw in Leeuwarden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Oostergrachtswal 123 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Fa. Sportschool De Leeuw. Je kan Fa. Sportschool De Leeuw telefonisch bereiken op: 31 58 212 9194 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sportcentrumdeleeuw.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Fa. Sportschool De Leeuw en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Fa. Sportschool De Leeuw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fa. Sportschool De Leeuw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Leeuwarden
  2. Fa. Sportschool De Leeuw

Meer sportscholen in Leeuwarden