De Sportpleats

De Sportpleats is een Sportschool gelegen aan Molkenkelder 2 in Leeuwarden.

Sporten bij De Sportpleats in Leeuwarden

De Sportpleats is een Sportschool gelegen in Leeuwarden op Molkenkelder 2.

Kom erachter wat De Sportpleats voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek De Sportpleats om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij De Sportpleats op de juiste plek. Bij De Sportpleats kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Sportpleats in Leeuwarden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Molkenkelder 2 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij De Sportpleats. Je kan De Sportpleats telefonisch bereiken op: 31 6 51932021 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://sportpleats.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar De Sportpleats en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Sportpleats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sportpleats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Leeuwarden
  2. De Sportpleats

Meer sportscholen in Leeuwarden