Basic-Fit Leeuwarden De Centrale

Basic-Fit Leeuwarden De Centrale is een Sportschool gelegen aan De Centrale 29 in Leeuwarden.

Sporten bij Basic-Fit Leeuwarden De Centrale in Leeuwarden

Basic-Fit Leeuwarden De Centrale is een Sportschool gelegen in Leeuwarden op De Centrale 29.

Kom erachter wat Basic-Fit Leeuwarden De Centrale voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Basic-Fit Leeuwarden De Centrale om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Basic-Fit Leeuwarden De Centrale op de juiste plek. Bij Basic-Fit Leeuwarden De Centrale kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Basic-Fit Leeuwarden De Centrale in Leeuwarden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan De Centrale 29 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Basic-Fit Leeuwarden De Centrale. Je kan Basic-Fit Leeuwarden De Centrale telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.basic-fit.com/nl-nl/sportschool/basic-fit-leeuwarden-de-centrale-24e1b37dc4b84042acd67e18631ed730.html?utm_medium=yext&utm_source=gmb

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Basic-Fit Leeuwarden De Centrale en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Basic-Fit Leeuwarden De Centrale? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Leeuwarden De Centrale het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Leeuwarden
  2. Basic-Fit Leeuwarden De Centrale

Meer sportscholen in Leeuwarden