Kyokugym

Kyokugym is een Sportschool gelegen aan Ouddeelstraat 11 in Leeuwarden.

Sporten bij Kyokugym in Leeuwarden

Kyokugym is een Sportschool gelegen in Leeuwarden op Ouddeelstraat 11.

Kom erachter wat Kyokugym voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Kyokugym om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Kyokugym op de juiste plek. Bij Kyokugym kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Kyokugym in Leeuwarden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Ouddeelstraat 11 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Kyokugym. Je kan Kyokugym telefonisch bereiken op: 31 6 25033940 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kyokugym.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Kyokugym en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kyokugym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kyokugym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Leeuwarden
  2. Kyokugym

Meer sportscholen in Leeuwarden