1. Bekend
  2. Robert Doornbos

Robert Doornbos

€ 15 miljoen

Geboortedatum:

23 September 1981

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Rotterdam

Woonplaats:

Nederland

Beroep:

Autocoureur

Bekendvan:

Tennis

Robert Doornbos is bekend van Tennis. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Robert Doornbos en laat je inspireren.

Robert Doornbos is Autocoureur en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Robert Doornbos is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Robert Doornbos

We weten niet exact wat Robert Doornbos verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Robert Doornbos op € 15 miljoen wordt geschat.

Robert Doornbos heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de € 15 miljoen . Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Robert Doornbos dit vermogen opgebouwd?

Robert Doornbos is Autocoureur en bekend van Tennis. Robert Doornbos heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van € 15 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Robert Doornbos dit niet alleen verdiend met Tennis. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Robert Doornbos is bekend van Tennis en is een Autocoureur.

Het vermogen van Robert Doornbos is € 15 miljoen . Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Robert Doornbos is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op € 15 miljoen .