1. Bekend
  2. Susanne Schulting

Susanne Schulting

1 miljoen euro

Geboortedatum:

25-10-1997

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Groningen

Woonplaats:

Amsterdam

Beroep:

Profschaatsster

Bekendvan:

Sportwereld

Susanne Schulting is bekend van Sportwereld. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Susanne Schulting en laat je inspireren.

Susanne Schulting is Profschaatsster en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Susanne Schulting is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Susanne Schulting

We weten niet exact wat Susanne Schulting verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Susanne Schulting op 1 miljoen euro wordt geschat.

Susanne Schulting heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 1 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Susanne Schulting dit vermogen opgebouwd?

Susanne Schulting is Profschaatsster en bekend van Sportwereld. Susanne Schulting heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 1 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Susanne Schulting dit niet alleen verdiend met Sportwereld. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Susanne Schulting is bekend van Sportwereld en is een Profschaatsster.

Het vermogen van Susanne Schulting is 1 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Susanne Schulting is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 1 miljoen euro.