1. Bekend
  2. rené van der gijp

rené van der gijp

€ 3,5 miljoen

Geboortedatum:

4 April 1961

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Dordrecht

Woonplaats:

Nederland

Beroep:

Profvoetballer

Bekendvan:

Voetbal

rené van der gijp is bekend van Voetbal. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van rené van der gijp en laat je inspireren.

rené van der gijp is Profvoetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van rené van der gijp is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van rené van der gijp

We weten niet exact wat rené van der gijp verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van rené van der gijp op € 3,5 miljoen wordt geschat.

rené van der gijp heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de € 3,5 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft rené van der gijp dit vermogen opgebouwd?

rené van der gijp is Profvoetballer en bekend van Voetbal. rené van der gijp heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van € 3,5 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft rené van der gijp dit niet alleen verdiend met Voetbal. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

rené van der gijp is bekend van Voetbal en is een Profvoetballer.

Het vermogen van rené van der gijp is € 3,5 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van rené van der gijp is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op € 3,5 miljoen.