1. Bekend
  2. Nienke Plas

Nienke Plas

2 miljoen euro

Geboortedatum:

14-05-1988

Nationaliteit:

Duitser

Geboorteplaats:

Neuhaus am Rennweg

Woonplaats:

Beroep:

MMA-vechter

Bekendvan:

MMA

Nienke Plas is bekend van MMA. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Nienke Plas en laat je inspireren.

Nienke Plas is MMA-vechter en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Nienke Plas is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Nienke Plas

We weten niet exact wat Nienke Plas verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Nienke Plas op 2 miljoen euro wordt geschat.

Nienke Plas heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 2 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Nienke Plas dit vermogen opgebouwd?

Nienke Plas is MMA-vechter en bekend van MMA. Nienke Plas heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 2 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Nienke Plas dit niet alleen verdiend met MMA. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Nienke Plas is bekend van MMA en is een MMA-vechter.

Het vermogen van Nienke Plas is 2 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Nienke Plas is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 2 miljoen euro.