1. Bekend
  2. Martin Jol

Martin Jol

25 miljoen euro

Geboortedatum:

16-01-1956

Nationaliteit:

Geboorteplaats:

Woonplaats:

Beroep:

Voetbalcoach

Bekendvan:

voetbalwereld

Martin Jol is bekend van voetbalwereld. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Martin Jol en laat je inspireren.

Martin Jol is Voetbalcoach en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Martin Jol is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Martin Jol

We weten niet exact wat Martin Jol verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Martin Jol op 25 miljoen euro wordt geschat.

Martin Jol heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 25 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Martin Jol dit vermogen opgebouwd?

Martin Jol is Voetbalcoach en bekend van voetbalwereld. Martin Jol heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 25 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Martin Jol dit niet alleen verdiend met voetbalwereld. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Martin Jol is bekend van voetbalwereld en is een Voetbalcoach.

Het vermogen van Martin Jol is 25 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Martin Jol is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 25 miljoen euro.