1. Bekend
  2. Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk

26 miljoen euro

Geboortedatum:

12-09-1999

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Amsterdam

Woonplaats:

Beroep:

Voetballer

Bekendvan:

Voetbalwereld

Matthijs van Nieuwkerk is bekend van Voetbalwereld. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Matthijs van Nieuwkerk en laat je inspireren.

Matthijs van Nieuwkerk is Voetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Matthijs van Nieuwkerk is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Matthijs van Nieuwkerk

We weten niet exact wat Matthijs van Nieuwkerk verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Matthijs van Nieuwkerk op 26 miljoen euro wordt geschat.

Matthijs van Nieuwkerk heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 26 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Matthijs van Nieuwkerk dit vermogen opgebouwd?

Matthijs van Nieuwkerk is Voetballer en bekend van Voetbalwereld. Matthijs van Nieuwkerk heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 26 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Matthijs van Nieuwkerk dit niet alleen verdiend met Voetbalwereld. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Matthijs van Nieuwkerk is bekend van Voetbalwereld en is een Voetballer.

Het vermogen van Matthijs van Nieuwkerk is 26 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Matthijs van Nieuwkerk is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 26 miljoen euro.