1. Bekend
  2. Sven Kramer

Sven Kramer

onbekend

Geboortedatum:

20-11-1988

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Amsterdam

Woonplaats:

Amsterdam

Beroep:

Voetballer

Bekendvan:

Voetbalwereld

Sven Kramer is bekend van Voetbalwereld. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Sven Kramer en laat je inspireren.

Sven Kramer is Voetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Sven Kramer is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Sven Kramer

We weten niet exact wat Sven Kramer verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Sven Kramer op onbekend wordt geschat.

Sven Kramer heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de onbekend. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Sven Kramer dit vermogen opgebouwd?

Sven Kramer is Voetballer en bekend van Voetbalwereld. Sven Kramer heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van onbekend is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Sven Kramer dit niet alleen verdiend met Voetbalwereld. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Sven Kramer is bekend van Voetbalwereld en is een Voetballer.

Het vermogen van Sven Kramer is onbekend. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Sven Kramer is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op onbekend.