1. Bekend
  2. Peter Bosz

Peter Bosz

16 miljoen euro

Geboortedatum:

21-11-1963

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Apeldoorn

Woonplaats:

Beroep:

coach

Bekendvan:

voetbalwereld

Peter Bosz is bekend van voetbalwereld. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Peter Bosz en laat je inspireren.

Peter Bosz is coach en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Peter Bosz is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Peter Bosz

We weten niet exact wat Peter Bosz verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Peter Bosz op 16 miljoen euro wordt geschat.

Peter Bosz heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 16 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Peter Bosz dit vermogen opgebouwd?

Peter Bosz is coach en bekend van voetbalwereld. Peter Bosz heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 16 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Peter Bosz dit niet alleen verdiend met voetbalwereld. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Peter Bosz is bekend van voetbalwereld en is een coach.

Het vermogen van Peter Bosz is 16 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Peter Bosz is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 16 miljoen euro.