1. Bekend
  2. Jan van Halst

Jan van Halst

3 miljoen euro

Geboortedatum:

20-4-1969

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Hengelo

Woonplaats:

Beroep:

Directeur / voetbalanalist

Bekendvan:

Voetbal / televisie / ondernemen

Jan van Halst is bekend van Voetbal / televisie / ondernemen. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Jan van Halst en laat je inspireren.

Jan van Halst is Directeur / voetbalanalist en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Jan van Halst is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Jan van Halst

We weten niet exact wat Jan van Halst verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Jan van Halst op 3 miljoen euro wordt geschat.

Jan van Halst heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 3 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Jan van Halst dit vermogen opgebouwd?

Jan van Halst is Directeur / voetbalanalist en bekend van Voetbal / televisie / ondernemen. Jan van Halst heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 3 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Jan van Halst dit niet alleen verdiend met Voetbal / televisie / ondernemen. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Jan van Halst is bekend van Voetbal / televisie / ondernemen en is een Directeur / voetbalanalist.

Het vermogen van Jan van Halst is 3 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Jan van Halst is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 3 miljoen euro.