1. Bekend
  2. Raymond van barneveld

Raymond van barneveld

€4.013.555

Geboortedatum:

20 April 1967

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Den Haag

Woonplaats:

Nederland

Beroep:

Darter

Bekendvan:

Darter Kampioen

Raymond van barneveld is bekend van Darter Kampioen. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Raymond van barneveld en laat je inspireren.

Raymond van barneveld is Darter en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Raymond van barneveld is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Raymond van barneveld

We weten niet exact wat Raymond van barneveld verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Raymond van barneveld op €4.013.555 wordt geschat.

Raymond van barneveld heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de €4.013.555. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Raymond van barneveld dit vermogen opgebouwd?

Raymond van barneveld is Darter en bekend van Darter Kampioen. Raymond van barneveld heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van €4.013.555 is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Raymond van barneveld dit niet alleen verdiend met Darter Kampioen. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Raymond van barneveld is bekend van Darter Kampioen en is een Darter.

Het vermogen van Raymond van barneveld is €4.013.555. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Raymond van barneveld is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op €4.013.555.