1. Bekend
  2. Jake Paul

Jake Paul

€30 miljoen

Geboortedatum:

17-01-1997

Nationaliteit:

Amerikaan

Geboorteplaats:

Westlake

Woonplaats:

Beroep:

Bokser / YouTuber

Bekendvan:

Youtube

Jake Paul is bekend van Youtube. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Jake Paul en laat je inspireren.

Jake Paul is Bokser / YouTuber en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Jake Paul is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Jake Paul

We weten niet exact wat Jake Paul verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Jake Paul op €30 miljoen wordt geschat.

Jake Paul heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de €30 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Jake Paul dit vermogen opgebouwd?

Jake Paul is Bokser / YouTuber en bekend van Youtube. Jake Paul heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van €30 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Jake Paul dit niet alleen verdiend met Youtube. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Jake Paul is bekend van Youtube en is een Bokser / YouTuber.

Het vermogen van Jake Paul is €30 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Jake Paul is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op €30 miljoen.