1. Bekend
  2. Tatjana Simic

Tatjana Simic

onbekend

Geboortedatum:

14-01-1980

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Leiderdorp

Woonplaats:

Nederland

Beroep:

Sporter

Bekendvan:

Hockey

Tatjana Simic is bekend van Hockey. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Tatjana Simic en laat je inspireren.

Tatjana Simic is Sporter en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Tatjana Simic is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Tatjana Simic

We weten niet exact wat Tatjana Simic verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Tatjana Simic op onbekend wordt geschat.

Tatjana Simic heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de onbekend. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Tatjana Simic dit vermogen opgebouwd?

Tatjana Simic is Sporter en bekend van Hockey. Tatjana Simic heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van onbekend is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Tatjana Simic dit niet alleen verdiend met Hockey. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Tatjana Simic is bekend van Hockey en is een Sporter.

Het vermogen van Tatjana Simic is onbekend. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Tatjana Simic is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op onbekend.