1. Bekend
  2. ruud van nistelrooy

ruud van nistelrooy

€ 50 miljoen

Geboortedatum:

1 juli 1976

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Geffen

Woonplaats:

Nederland

Beroep:

Voetballer

Bekendvan:

Voetbal

ruud van nistelrooy is bekend van Voetbal. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van ruud van nistelrooy en laat je inspireren.

ruud van nistelrooy is Voetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van ruud van nistelrooy is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van ruud van nistelrooy

We weten niet exact wat ruud van nistelrooy verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van ruud van nistelrooy op € 50 miljoen wordt geschat.

ruud van nistelrooy heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de € 50 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft ruud van nistelrooy dit vermogen opgebouwd?

ruud van nistelrooy is Voetballer en bekend van Voetbal. ruud van nistelrooy heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van € 50 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft ruud van nistelrooy dit niet alleen verdiend met Voetbal. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

ruud van nistelrooy is bekend van Voetbal en is een Voetballer.

Het vermogen van ruud van nistelrooy is € 50 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van ruud van nistelrooy is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op € 50 miljoen.