1. Bekend
  2. Marco van basten

Marco van basten

€ 25 miljoen

Geboortedatum:

31 oktober 1964

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Utrecht

Woonplaats:

Nederland

Beroep:

Profvoetballer

Bekendvan:

Voetbal

Marco van basten is bekend van Voetbal. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Marco van basten en laat je inspireren.

Marco van basten is Profvoetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Marco van basten is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Marco van basten

We weten niet exact wat Marco van basten verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Marco van basten op € 25 miljoen wordt geschat.

Marco van basten heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de € 25 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Marco van basten dit vermogen opgebouwd?

Marco van basten is Profvoetballer en bekend van Voetbal. Marco van basten heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van € 25 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Marco van basten dit niet alleen verdiend met Voetbal. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Marco van basten is bekend van Voetbal en is een Profvoetballer.

Het vermogen van Marco van basten is € 25 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Marco van basten is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op € 25 miljoen.