1. Bekend
  2. Arjen Robben

Arjen Robben

65 miljoen euro

Geboortedatum:

23-1-1984

Nationaliteit:

Geboorteplaats:

Woonplaats:

Beroep:

ex-voetballer

Bekendvan:

voetbalwereld

Arjen Robben is bekend van voetbalwereld. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Arjen Robben en laat je inspireren.

Arjen Robben is ex-voetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Arjen Robben is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Arjen Robben

We weten niet exact wat Arjen Robben verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Arjen Robben op 65 miljoen euro wordt geschat.

Arjen Robben heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 65 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Arjen Robben dit vermogen opgebouwd?

Arjen Robben is ex-voetballer en bekend van voetbalwereld. Arjen Robben heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 65 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Arjen Robben dit niet alleen verdiend met voetbalwereld. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Arjen Robben is bekend van voetbalwereld en is een ex-voetballer.

Het vermogen van Arjen Robben is 65 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Arjen Robben is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 65 miljoen euro.