1. Bekend
  2. Mo Ihattaren

Mo Ihattaren

2 miljoen euro

Geboortedatum:

12-2-2002

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Utrecht

Woonplaats:

Beroep:

Voetballer

Bekendvan:

Voetbaltransfers / sponsordeals

Mo Ihattaren is bekend van Voetbaltransfers / sponsordeals. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Mo Ihattaren en laat je inspireren.

Mo Ihattaren is Voetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Mo Ihattaren is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Mo Ihattaren

We weten niet exact wat Mo Ihattaren verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Mo Ihattaren op 2 miljoen euro wordt geschat.

Mo Ihattaren heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 2 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Mo Ihattaren dit vermogen opgebouwd?

Mo Ihattaren is Voetballer en bekend van Voetbaltransfers / sponsordeals. Mo Ihattaren heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 2 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Mo Ihattaren dit niet alleen verdiend met Voetbaltransfers / sponsordeals. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Mo Ihattaren is bekend van Voetbaltransfers / sponsordeals en is een Voetballer.

Het vermogen van Mo Ihattaren is 2 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Mo Ihattaren is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 2 miljoen euro.