1. Bekend
  2. Annemiek van vleuten

Annemiek van vleuten

$ 1,5 miljoen

Geboortedatum:

8 oktober 1982

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Vleuten

Woonplaats:

Nederland

Beroep:

Wielrenster

Bekendvan:

Wereldtitels

Annemiek van vleuten is bekend van Wereldtitels. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Annemiek van vleuten en laat je inspireren.

Annemiek van vleuten is Wielrenster en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Annemiek van vleuten is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Annemiek van vleuten

We weten niet exact wat Annemiek van vleuten verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Annemiek van vleuten op $ 1,5 miljoen wordt geschat.

Annemiek van vleuten heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de $ 1,5 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Annemiek van vleuten dit vermogen opgebouwd?

Annemiek van vleuten is Wielrenster en bekend van Wereldtitels. Annemiek van vleuten heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van $ 1,5 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Annemiek van vleuten dit niet alleen verdiend met Wereldtitels. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Annemiek van vleuten is bekend van Wereldtitels en is een Wielrenster.

Het vermogen van Annemiek van vleuten is $ 1,5 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Annemiek van vleuten is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op $ 1,5 miljoen.