1. Bekend
  2. Jeffrey Herlings

Jeffrey Herlings

1.6 miljoen euro

Geboortedatum:

12-10-1994

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Geldrop

Woonplaats:

Beroep:

Motorcrosser

Bekendvan:

Motorwereld

Jeffrey Herlings is bekend van Motorwereld. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Jeffrey Herlings en laat je inspireren.

Jeffrey Herlings is Motorcrosser en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Jeffrey Herlings is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Jeffrey Herlings

We weten niet exact wat Jeffrey Herlings verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Jeffrey Herlings op 1.6 miljoen euro wordt geschat.

Jeffrey Herlings heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 1.6 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Jeffrey Herlings dit vermogen opgebouwd?

Jeffrey Herlings is Motorcrosser en bekend van Motorwereld. Jeffrey Herlings heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 1.6 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Jeffrey Herlings dit niet alleen verdiend met Motorwereld. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Jeffrey Herlings is bekend van Motorwereld en is een Motorcrosser.

Het vermogen van Jeffrey Herlings is 1.6 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Jeffrey Herlings is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 1.6 miljoen euro.