1. Bekend
  2. Ali Dursun

Ali Dursun

onbekend

Geboortedatum:

onbekend

Nationaliteit:

Geboorteplaats:

Woonplaats:

Beroep:

Voetbalmakelaar

Bekendvan:

Voetbalwereld

Ali Dursun is bekend van Voetbalwereld. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Ali Dursun en laat je inspireren.

Ali Dursun is Voetbalmakelaar en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Ali Dursun is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Ali Dursun

We weten niet exact wat Ali Dursun verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Ali Dursun op onbekend wordt geschat.

Ali Dursun heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de onbekend. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Ali Dursun dit vermogen opgebouwd?

Ali Dursun is Voetbalmakelaar en bekend van Voetbalwereld. Ali Dursun heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van onbekend is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Ali Dursun dit niet alleen verdiend met Voetbalwereld. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Ali Dursun is bekend van Voetbalwereld en is een Voetbalmakelaar.

Het vermogen van Ali Dursun is onbekend. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Ali Dursun is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op onbekend.