1. Bekend
  2. Rintje Ritsma

Rintje Ritsma

8 miljoen euro

Geboortedatum:

10-04-1989

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Bergen op Zoom

Woonplaats:

Beroep:

Kickbokser

Bekendvan:

Sport

Rintje Ritsma is bekend van Sport. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Rintje Ritsma en laat je inspireren.

Rintje Ritsma is Kickbokser en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Rintje Ritsma is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Rintje Ritsma

We weten niet exact wat Rintje Ritsma verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Rintje Ritsma op 8 miljoen euro wordt geschat.

Rintje Ritsma heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 8 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Rintje Ritsma dit vermogen opgebouwd?

Rintje Ritsma is Kickbokser en bekend van Sport. Rintje Ritsma heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 8 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Rintje Ritsma dit niet alleen verdiend met Sport. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Rintje Ritsma is bekend van Sport en is een Kickbokser.

Het vermogen van Rintje Ritsma is 8 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Rintje Ritsma is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 8 miljoen euro.