Voeljefit

Voeljefit is een Sportschool gelegen aan Volksparksingel 16 in Enschede.

Sporten bij Voeljefit in Enschede

Voeljefit is een Sportschool gelegen in Enschede op Volksparksingel 16.

Kom erachter wat Voeljefit voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Voeljefit om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Voeljefit op de juiste plek. Bij Voeljefit kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Voeljefit in Enschede is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Volksparksingel 16 in Enschede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enschede of niet, iedereen is welkom bij Voeljefit. Je kan Voeljefit telefonisch bereiken op: 31 6 22936557 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.voeljefit.nu/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Voeljefit en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Voeljefit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voeljefit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Enschede
  2. Voeljefit

Meer sportscholen in Enschede