Sportcentrum

Sportcentrum is een Sportcomplex gelegen aan De Hems 20 in Enschede.

Sporten bij Sportcentrum in Enschede

Sportcentrum is een Sportcomplex gelegen in Enschede op De Hems 20.

Kom erachter wat Sportcentrum voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sportcentrum om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportcomplex in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Sportcentrum op de juiste plek. Bij Sportcentrum kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sportcentrum in Enschede is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportcomplex is gelegen aan De Hems 20 in Enschede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enschede of niet, iedereen is welkom bij Sportcentrum. Je kan Sportcentrum telefonisch bereiken op: 31 53 489 8001 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.utwente.nl/sport

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sportcentrum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sportcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Enschede
  2. Sportcentrum

Meer sportscholen in Enschede