Victory Gym

Victory Gym is een Sportschool gelegen aan Van der Rijtstraat 29 in Bergen op Zoom.

Sporten bij Victory Gym in Bergen op Zoom

Victory Gym is een Sportschool gelegen in Bergen op Zoom op Van der Rijtstraat 29.

Kom erachter wat Victory Gym voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Victory Gym om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Bergen op Zoom? Dan ben je bij Victory Gym op de juiste plek. Bij Victory Gym kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Victory Gym in Bergen op Zoom is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Van der Rijtstraat 29 in Bergen op Zoom. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergen op Zoom of niet, iedereen is welkom bij Victory Gym. Je kan Victory Gym telefonisch bereiken op: 31 6 51744129 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Victory Gym en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Victory Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Victory Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bergen op Zoom
  2. Victory Gym

Meer sportscholen in Bergen op Zoom