Slim afslank- en fitcentrum

Slim afslank- en fitcentrum is een Sportschool gelegen aan Hermusstraat 12 in Bergen op Zoom.

Sporten bij Slim afslank- en fitcentrum in Bergen op Zoom

Slim afslank- en fitcentrum is een Sportschool gelegen in Bergen op Zoom op Hermusstraat 12.

Kom erachter wat Slim afslank- en fitcentrum voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Slim afslank- en fitcentrum om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Bergen op Zoom? Dan ben je bij Slim afslank- en fitcentrum op de juiste plek. Bij Slim afslank- en fitcentrum kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Slim afslank- en fitcentrum in Bergen op Zoom is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Hermusstraat 12 in Bergen op Zoom. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergen op Zoom of niet, iedereen is welkom bij Slim afslank- en fitcentrum. Je kan Slim afslank- en fitcentrum telefonisch bereiken op: 31 6 21866484 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.slimafslankfitcentrum.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Slim afslank- en fitcentrum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Slim afslank- en fitcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slim afslank- en fitcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bergen op Zoom
  2. Slim afslank- en fitcentrum

Meer sportscholen in Bergen op Zoom