1. Bekend
  2. raven van dorst

raven van dorst

€ 18 miljoen

Geboortedatum:

11 februari 1983

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Heemskerk

Woonplaats:

Nederland

Beroep:

Profvoetballer

Bekendvan:

Voetbal

raven van dorst is bekend van Voetbal. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van raven van dorst en laat je inspireren.

raven van dorst is Profvoetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van raven van dorst is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van raven van dorst

We weten niet exact wat raven van dorst verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van raven van dorst op € 18 miljoen wordt geschat.

raven van dorst heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de € 18 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft raven van dorst dit vermogen opgebouwd?

raven van dorst is Profvoetballer en bekend van Voetbal. raven van dorst heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van € 18 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft raven van dorst dit niet alleen verdiend met Voetbal. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

raven van dorst is bekend van Voetbal en is een Profvoetballer.

Het vermogen van raven van dorst is € 18 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van raven van dorst is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op € 18 miljoen.