1. Bekend
  2. rafael van der vaart

rafael van der vaart

€ 18 miljoen

Geboortedatum:

11 februari 1983

Nationaliteit:

Nederlander

Geboorteplaats:

Heemskerk

Woonplaats:

Nederland

Beroep:

Profvoetballer

Bekendvan:

Voetbal

rafael van der vaart is bekend van Voetbal. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van rafael van der vaart en laat je inspireren.

rafael van der vaart is Profvoetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van rafael van der vaart is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van rafael van der vaart

We weten niet exact wat rafael van der vaart verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van rafael van der vaart op € 18 miljoen wordt geschat.

rafael van der vaart heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de € 18 miljoen. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft rafael van der vaart dit vermogen opgebouwd?

rafael van der vaart is Profvoetballer en bekend van Voetbal. rafael van der vaart heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van € 18 miljoen is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft rafael van der vaart dit niet alleen verdiend met Voetbal. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

rafael van der vaart is bekend van Voetbal en is een Profvoetballer.

Het vermogen van rafael van der vaart is € 18 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van rafael van der vaart is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op € 18 miljoen.