1. Bekend
  2. Daley Blind

Daley Blind

33 miljoen euro

Geboortedatum:

9-3-1990

Nationaliteit:

Geboorteplaats:

Woonplaats:

Beroep:

Voetballer

Bekendvan:

voetbalwereld

Daley Blind is bekend van voetbalwereld. Jarenlang trainen voor zulke sportprestaties betalen uiteindelijk goed uit. Bekijk hier het vermogen van Daley Blind en laat je inspireren.

Daley Blind is Voetballer en verdient hier een leuk bedrag mee. Lees op deze pagina wat het geschatte vermogen van Daley Blind is, wat het jaarlijkse salaris is en waarmee het vermogen is opgebouwd.

Het jaarlijkse inkomen van Daley Blind

We weten niet exact wat Daley Blind verdient per jaar. Dit zal ook schommelen per jaar, afhankelijk van wedstrijden en prestiges. We weten wel dat het vermogen van Daley Blind op 33 miljoen euro wordt geschat.

Daley Blind heeft zelf nooit uitspraken gedaan over het salaris dat wordt verdiend maar na ons eigen onderzoek kunnen we uitgaan van een vermogen rond de 33 miljoen euro. Dit is een schatting, wellicht ontbreken er nog bedragen of schatten we het iets te hoog in. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Waarmee heeft Daley Blind dit vermogen opgebouwd?

Daley Blind is Voetballer en bekend van voetbalwereld. Daley Blind heeft een zeer goede carrière waarmee een mooi vermogen van 33 miljoen euro is opgebouwd. Mocht je ook zo een talent hebben ligt er wellicht voor jou ook een gouden toekomst in het vooruitzicht. 
Natuurlijk heeft Daley Blind dit niet alleen verdiend met voetbalwereld. Ook sponscontracten hebben bijgedragen aan dit mooie vermogen van Unknown.

Bekende sporters:

Veel gestelde vragen

Daley Blind is bekend van voetbalwereld en is een Voetballer.

Het vermogen van Daley Blind is 33 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend,

Het jaarsalaris van Daley Blind is niet precies bekend. Het vermogen wordt geschat op 33 miljoen euro.