Max Health Club aan de Vliet

Max Health Club aan de Vliet is een Sportcomplex gelegen aan Westvlietweg 55 in Den Haag.

Sporten bij Max Health Club aan de Vliet in Den Haag

Max Health Club aan de Vliet is een Sportcomplex gelegen in Den Haag op Westvlietweg 55.

Kom erachter wat Max Health Club aan de Vliet voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Max Health Club aan de Vliet om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportcomplex in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Max Health Club aan de Vliet op de juiste plek. Bij Max Health Club aan de Vliet kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Max Health Club aan de Vliet in Den Haag is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportcomplex is gelegen aan Westvlietweg 55 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Max Health Club aan de Vliet. Je kan Max Health Club aan de Vliet telefonisch bereiken op: 31 70 386 4440 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://maxhealthclubaandevliet.nl/?utm_source=Google%20Mijn%20Bedrijf&utm_medium=URL&utm_campaign=Website

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Max Health Club aan de Vliet en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Max Health Club aan de Vliet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Max Health Club aan de Vliet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Den Haag
  2. Max Health Club aan de Vliet

Meer sportscholen in Den Haag