Health Me Wateringse Veld

Health Me Wateringse Veld is een Sportschool gelegen aan San Franciscosingel 1 in Den Haag.

Sporten bij Health Me Wateringse Veld in Den Haag

Health Me Wateringse Veld is een Sportschool gelegen in Den Haag op San Franciscosingel 1.

Kom erachter wat Health Me Wateringse Veld voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Health Me Wateringse Veld om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Health Me Wateringse Veld op de juiste plek. Bij Health Me Wateringse Veld kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Health Me Wateringse Veld in Den Haag is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan San Franciscosingel 1 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Health Me Wateringse Veld. Je kan Health Me Wateringse Veld telefonisch bereiken op: 31 70 221 0423 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://healthme.nl/locaties/wateringse-veld/?utm_source=wateringse_veld&utm_medium=google_my_business&utm_campaign=utmcode

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Health Me Wateringse Veld en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Health Me Wateringse Veld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Health Me Wateringse Veld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Den Haag
  2. Health Me Wateringse Veld

Meer sportscholen in Den Haag