JKE Sports

JKE Sports is een Sportschool gelegen aan Molenkamp 42 in De Bilt.

Sporten bij JKE Sports in De Bilt

JKE Sports is een Sportschool gelegen in De Bilt op Molenkamp 42.

Kom erachter wat JKE Sports voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek JKE Sports om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van De Bilt? Dan ben je bij JKE Sports op de juiste plek. Bij JKE Sports kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

JKE Sports in De Bilt is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Molenkamp 42 in De Bilt. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Bilt of niet, iedereen is welkom bij JKE Sports. Je kan JKE Sports telefonisch bereiken op: 31 6 87532047 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jkesports.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar JKE Sports en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij JKE Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JKE Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Bilt
  2. JKE Sports

Meer sportscholen in De Bilt