Allround Gym

Allround Gym is een Sportschool gelegen aan Kapelweg 4 in De Bilt.

Sporten bij Allround Gym in De Bilt

Allround Gym is een Sportschool gelegen in De Bilt op Kapelweg 4.

Kom erachter wat Allround Gym voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Allround Gym om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van De Bilt? Dan ben je bij Allround Gym op de juiste plek. Bij Allround Gym kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Allround Gym in De Bilt is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Kapelweg 4 in De Bilt. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Bilt of niet, iedereen is welkom bij Allround Gym. Je kan Allround Gym telefonisch bereiken op: 31 6 48214511 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.allroundgym.fit/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Allround Gym en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Allround Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Allround Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Bilt
  2. Allround Gym

Meer sportscholen in De Bilt